sâmbătă, 25 mai 2013

Pregatiri pentru ziua satului





Un comentariu:

  1. Felicitari tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestui frumos eveniment, mai putin celor care s-au ocupat de partea artistica... FELICITĂRI d-nului Primar pentru sufletul depus în menținerea acestei sărbători, FELICITĂRI d-nei contabil și echipei d-ei pentru eforturile financiare pe care le-a făcut pentru bunăstarea evenimentului.
    SONORIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA PROGRAMULUI AU LĂSAT ÎNSĂ MULT DE DORIT!
    Păcat, mare păcat!!! Ați reușit să stricați și să vă bateți joc de munca atâtor oameni de bună credință care nu doreau altceva decăt să-i facă pe consăteni să se bucure de munca și realizările lor.
    Cu toții suntem fii ai acestui sat , cu toții suntem contribuabili, cu toții punem umărul la realizarea unui bun renume al comunei noastre. Voi cei care aveți impresia că sunteți de neclintit și că fără voi s-ar termina lumea, treziți-vă la realitate… oricănd poate apărea cineva mai bun ca voi, mai competent, cu viziuni largi și deschiși la schimbare. Respectații și pe CHIȚOCENI și pe CORBENI și pe FUNDOIENI. Credeți că dacă sunteți în funcții cheie ,( ajunși acolo prin mijloace oculte și nicidecum prin forte proprii și muncă cinstită) puteți să vă bateți joc de oameni și de copiii acestora cum vreți voi?
    V-a plăcut programul elevilor doamnei profesoare Ninu Irina????????? Nu vă amintiți ce a fost?????????Nici nu aveți cum căci i-ați dat jos înainte să vă arate cât de bine pregătiți sunt;
    V-a plăcut programul dansatorilor d-nei Margareta Clipa???????? Nici nu avea cum să vă placă căci însăși artista nu încăpea să-și facă programul artistic de haosul provocat de prichindeiii (dealtfel nevinovați) urcați pe scenă ; voi organizatorii ce urmăreați??????????? Unde erați??????
    V-a plăcut șezătoarea Corbencelor????????? Nici nu știți ce au spus acolo pe scenă pentru că nu le-ați auzit.
    V-a plăcut dansul trupei Armonia????????? Nici nu știți despre ce trupă este vorba căci sunt de la Fundu Văii și sunt coordonați de cineva din opoziție, cea care vă scrie acest amplu mesaj. (ȚIGANI +OPOZIȚIE= MARGINALIZARE, DISCRIMINARE, EXTIRPARE) →tipic COMUNIST. Mai lipsea puțin și ne desfășuram activitatea undeva târziu în noapte după focul de artificii dacă era după coordonarea d-lui director al căminului cultural și al cumnatei dumnealui.
    D-le Primar atâta timp cât veți promova mediocritatea, veți avea parte de multe astfel de articole care vor veni nu numai din partea mea ci și din alte opinii avizate .
    Aceată experiență neplăcută repetată de trei ani consecutiv mă face să mă gândesc f. bine dacă voi mai răspunde solicitărilor superiorilor de a participa la acest eveniment.
    Cu respect, învățătoare Luminița Borș

    RăspundețiȘtergere