duminică, 6 mai 2012

Lipovat



















8 comentarii:

  1. Mai, Claudiu, casa lui Edi se vede in fotografii, ca pe Maricel l-am prin oarecum cu mata in sac! Foloseste fotografii din era "cealalta"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce este vorba ?
      Nu înteleg "cei cu fotografiile".
      Parerea mea e ca sunt foarte frumoase.Bine realizate.

      Ștergere
    2. Delia tii cu URSUL .

      Ștergere
  2. Asa-i,asa-i aveti dreptate..:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. O comuna foarte frumoasa nu am ce zice...

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt mandra cu o comuna asa frumoasa si apropo casa mea se vede bn :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem o comuna frumoasa si o iubim pentru ca este leaganul copilariei noaste,si mai avem si un primar care stie ce vrea,si mai ales ce nu vrea:( nu vrea sa stranga gunoaiele de la marginile satului,este un primar exrem de ranchiunos,nu vrea sa faca partie iarna la extremitatile satului cand troienile sunt extrem de mari,nu vrea sa repare podete si poduri din lipovat si Chitoc,nu vrea sa fie criticat,nu vrea un alt punct de vedere decat al sau etc,vrea sa fie aplaudat,ovationat, vrea si-i place fie respectat daca s-ar putea in mod excesiv,vrea si ii place sa fie inconjurat de oameni fara caracter pentru care cinstea si onoarea sunt un subiect,tabu.Exemplele er putea continua,dar ma opresc aici,pentru ca suntem mai multi oameni care me-am saturat de realizarile primarului care nu se vad.Banii contribuabililor sunt cheltuiti pe confortul de lucru al angajatilor primariei sa-si cumpere el apartament in Iasi si atat.Numai un sobor de procurori ai D.N.A.poate sa scoata anumite adevaruri la suprafata.

    RăspundețiȘtergere
  6. In toate mandatele primarului nostru n-a avut bunavointa sa schimbe podeaua unor poduri din comuna.Sper sa fie chemat la spovedit, ca un bun crestin si sa-l vedem sub patrafirul DNA.

    RăspundețiȘtergere