marți, 14 februarie 2012

Ciciricea

         "Ciciricea" este numele trupei de teatru înființată în comuna Lipovăț în 2011, printr-un proiect transfrontier "Farmecul Teatrului" derulat în parteneriat cu Republica Moldova și Ucraina.
         Trupa de amatori și-a făcut apariția pentru prima dată pe scena din Caminul Cultural "Ștefan Ciobotărașu" unde a strâns peste 100 de oameni și invitați. Trupa "Ciciricea " a fost instruită și formată de Otilia Huzum, un profesionist în teatru.
         Proiectul, prin care și-a făcut apariția această trupă, a fost făcut și pus în derulare de către Domnul Rusu Maricel, director al caminului cultural din comuna Lipovăț, împreună cu persoanele care fac parte din proiect și cu primăria.
         Trupa este formată din următorii actori amatori: Eduard Ababei, Ana-Maria Ionașcu, Vlad Amihăesei, Nicoleta Trofin, Mădălina Trofin, Mihai Amihăesei, Claudiu Simionică și Razvan Rusu.
         Cei care nu au participat la eveniment se pot uita aici la înregistrarile pe care le-am pus mai jos, cei drept le-am împarțit în mai multe părți, pentru că în înregistrari mai erau și alte scene decât cele în care trupa de teatru "Ciciricea " își făceau apariția(întervenții cum ar fi între partea a  4 a si a 5a când s-a terminat actul 1) sau LIVE , posibil de ziua satului.

PARTEA 1

PARTEA 2

PARTEA 3
 

PARTEA 4
  

PARTEA 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu